Arrangementer

Vær tilstede i ditt eget selskap!

Å ha et stort selskap krever god planlegging, – og et stort hus.
Da er det godt å ha et alternativ som tar vare på alles interesser, nemlig både jubilanten og gjesten.

Vi hjelper deg å dekke opp og finne gode løsninger som passer ditt selskap. Mens gjestene mingler med noe godt i glasset, står våre kokker og tilbereder et smakfullt måltid.

Julebord

Ta med deg bedriften, vennegjengen eller familien til en komplett aften med god mat og drikke.På vår buffet finner du et stort utvalg av tradisjonelle juleretter, både kalde og varme fristelser.

Sommerfest

Planlegger du en sommerfest for bedriften, venner eller familie? Vi elsker sommerfester og har mange gode tips og løsninger.Nyt sommersolen og duften av nydelig grillmat, eller kanskje vi kan friste med ferske skalldyr? Skulle været by på overraskelser har vi en flott rustikk og fresh restaurant inne.

Dåp og navnefest

Skal du arrangere dåp eller navnefest? Legg den store dagen hos oss, vi har lokaler som skaper hyggelig stemning. Vi hjelper deg hele veien til en vellykket dag som aldri vil glemmes.

Konfirmasjon

Konfirmasjon er dagen som markerer overgangen fra barn til voksen. Dagen feires med familie og venner, og sammen nytes det et godt måltid og deilige kaker.Vi har flotte lokaler til anledningen og hjelper dere gjennom hele planleggingen.

Jubileer

Man trenger ingen unnskyldning for å samle familie og venner, men til de store dagene er det fint å gjøre det lille ekstra.Vi har flotte lokaler og bidrar til med planleggingen av den store dagen. Vi har ferdigsatte menyer, men skreddersyr gjerne en meny etter deres ønsker.

Bryllup

Stedet for et vellykket bryllup!Det er vår glede å kunne ta del i og hjelpe til med deres store dag, enten dere ønsker en intim middag med de nærmeste eller storslagen bryllupsfest.
Hos oss kan du slappe av og nyte dagen. Vi hjelper til med både planlegging og gjennomføring av den store dagen.Dere er hjertelig velkommen til en uforpliktende visning og en prat.

Minnesamvær

Mange samler familie og venner etter begravelsen til et minnesamvær. En lang tradisjon som er med på å skape et verdig minne om den som har gått bort.Vi tilbyr en komplett pakke med kaffe/te, smørbrød, snitter, kake, oppdekking og servering.

Reunions

Skal du samle klassen til gjenforening? Vi har flotte lokaler og et godt utvalg av menyer til anledningen.

Kokkekamp og leie av restauranten

Tilbered maten selv, eller lei en av våre kokker. Vi arrangerer kokkekamp, eller matlagingskurs, øl- og vinkurs. Gjør arrangementet til en uforglemmelig kveld med god mat og noe godt i glasset.Kokkekamp er en flott aktivitet for mindre grupper. Du forbereder og lager maten med hjelp av våre dyktige kokker.

et uforpliktet tilbud?

Vi har flotte lokaler for både små og store grupper.
Ring tlf. 33 08 33 80 eller sendt en e-post til horten@olavthon.no for et uforpliktet tilbud!

Parkering

Vi har en komfortabel parkering, slik at du kan forlate bilen din og nyte måltidene dine uten bekymringer!

Telefon

Vi er glade for å svare på spørsmålene dine eller gi deg instruksjoner via telefon.

E-post

Hvis du er på farten og fortsatt vil stille et spørsmål, send oss gjerne oss en e-post.